Träningsutbud

Styrketräning

Styrketräning är nyttigt för alla människor i alla åldrar. Styrketräning  förebygger många moderna problem och är bra träning vid rehabilitering. Styrketräning är också ett bra komplement för dig som utövar någon annan sport. HFS GYM erbjuder er styrketräning på maskiner som täcker upp hela ert träningsbehov, träning med fria vikter samt en sektion med x-fit utrustning med flera olika träningsalternativ.

Konditionsträning

Konditionsträning är ett av de bästa sätten att förebygga många av våra folkhälsosjukdomar, och blir allt viktigare i vårt stillasittande samhälle. Konditionsträning oavsett om det är promenader eller ett pass på några av våra maskiner är ett bra och enkelt sätt att komma igång med sin träning, och det leder ofta till nyfikenhet och utökad träning i andra former. HFS GYM erbjuder någonting för alla i alla åldrar med löparband, crosstrainers, roddmaskiner, träningscyklar  mm.

Gruppträning

Gruppträning är nu igång, under 2018 byggs fler typer av gruppträning på allt eftersom. HFS gym erbjuder alla gym medlemmar fri gruppträning under vinter/vår 2018.

Stretching

Som ett komplement till övrig träning erbjuder vi ett särskilt utrymme för dig som vill stretcha eller varva ner efter ett hårt pass. Denna del kan ibland vara bokad för gruppträning.