Nu är vi snart på gång

Här kommer 560 m2 ocensurerade bilder från byggnationen av vårt gym, känns som kaoset före ordning och reda.

Hela HFS gym är tillgänglighetsanpassad med grundtanken att alla ska kunna träna.

 

      

Markplan – stora träningshallen, här kommer styrkemaskiner, löpband, crosstrainers, stakmaskin, X-fit, fria vikter och en hel del annat gott att stå utplacerat.

 

   

Som det verkar med all ventilation så kommer vi även få in frisk luft, både på markplan och på källarplan.

 

   

Källarplan – gymdelen, här kommer vi placera ut utrustning som fria vikter och en del maskiner. Längst bort i korridoren finns omklädningsrum och två rum som senare är tänkt att bli behandlingsrum. Om inget annat dyker upp förstås.

 

      

Källarplan – Första bilden är RWC, en handikappvänlig toalett med dusch. Bild 2 är ett av två duschutrymmen. Bild 3 är den hiss som ska underlätta för de personer som har lite svårt att gå i en spiraltrappa och vill ner till källarplan. Alla ska ha möjlighet att träna på båda våningarna.

 

   

Källarplan – Gruppträningsytan är snart klar, här ställer vi ut spinningcyklar och lite annan utrustning som avser gruppträning. Golvet är av träslaget ask och är väl anpassat till den här typen av träning.

 

Huset är väldränerat och hela källarplan är också isolerad. Vilket ger oss en varm och välkomnande känsla.